Despre noi

Complexul de Cultură, Artă şi Divertisment

Sala de Aur este un complex de cultură, artă şi divertisment destinat organizării celor mai frumoase ceremonii: nunți, cumetrii, zile de naștere, jubilee, baluri corporative, banchete fourshette, recepții și alte genuri de întruniri, ce asigură confortul şi desfăşurarea perfectă a unei sărbători selecte și se caracterizează prin atenţie, rafinament şi generozitate.

Localul prestează servicii competitive şi calitative cu un înalt nivel de confort, valoarea cărora corespunde raportului preţ – calitate şi satisface cele mai rafinate gusturi. Aici puteţi beneficia de o atmosferă plăcută şi agreabilă, de cele mai delicioase bucate servite la cel mai înalt nivel, precum şi de o mulţime de bonusuri şi servicii gratuite.

Localul este situat într-o zonă verde şi liniştită a oraşului, departe de străzile aglomerate şi de blocurile locative, şi dispune de un teritoriu frumos amenajat, divizat în parcare păzită, terasă bine amenajată și spațioasă, unde în perioada caldă a anului au loc întîmpinarea oaspeților și căsătoria civilă.

Fiecare moment al sărbătorii este bine delimitat ca spaţiu, începînd cu holul de la intrare, unde este amplasată masa cu băuturi alcoolice (oferită gratis), vestiarul şi camerele de baie, un spațiu special amenajat pentru a face poze şi continuînd cu etajul doi unde se află spațiul de întîmpinare a oaspeților cu accesoriile necesare și masă cu fructe, dulciuri, băuturi fierbinți și răcoritoare (la fel oferită gratis).

Sala de festivităţi are un aspect regal, somptuos, fiind decorată în stil clasic, avînd capacitatea de 100-200 persoane/banchet sau 450 persoane/fourchette. Încăperea este dotată cu boxe ce asigură confortul auditiv, proiector şi 4 ecrane TV pe care pot fi difuzate diferite spoturi informaţionale legate de ceremonie. Pe întreg perimetrul sălii se află, la fel o terasă care permite oaspeților pauze de odihnă și respiro. Mesele de sărbătoare au capacitatea de la 8 la 22 de locuri. Locul din prezidium asigură spaţiu pentru 4-12 persoane.

La nivelul trei se află camera mirilor, camera echipei artistice, două vestiare pentru echipa artistică.

De ce, totuşi, Sala de Aur?

Unu: pentru că este restaurantul cu cea mai bună deservire din Moldova.

Doi: pentru că există o varietate de bucate delicioase.

Trei: pentru că are o ambianţă plăcută, caldă cu interior specific, permanent curat şi îngrijit.

Patru: pentru că oferă o multitudine de bonusuri şi servicii gratis.

Cinci: pentru că clientul este prioritar şi este tratat la standarde europene.

Echipa:

Carolina Mîndrilă

Funcţie: Director

tel: 022 595828;

mob: 069884008;

e-mail: cmindrila@yahoo.com

Inga Guţu

Funcţie: Contabil

tel: 022 593499;

mob: 068554774;

e-mail: ingushy@mail.ru

Dumitru Bocancea

Funcţie: Şef aprovizionare

tel: 022 595815;

mob: 069844566;

e-mail: office@saladeaur.md

Nina Anghilinici

Funcţie: Șef depozit

tel: 022 593397;

mob: 060058884;

e-mail: office@saladeaur.md